Powered by Blogger.

MOJ OMILJENI KOREKTOR - RECENZIJA

Yves Saint Laurent Encre de Peau All Hours Concealer je korektor koji svojom visokom prekrivnom moći pobjeđuje sve korektore koje sam do sada probala.


CIJENA 

U parfumerijama često nema svih nijansi koje postoje na stranici Notino.hr.  Ako niste sigurne u vezi svoje odgovarajuće nijanse, provjerite u parfumeriji najsličniju vašoj nijansi i na webshopu Notina uvijek možete uzeti onu koja bi najbolje odgovarala vašoj puti. Također bit ćete u prednosti i za cijenu jer će vas u parfumerijama ovaj korektor koštati između 249 kn i 289 kn, dok ćete na Notinu za njega morati izdvojiti 219 kn. 

TEKSTURA 

 Yves Saint Laurent All Hours Concealer teksturom je gust, a s vremenom ne ulazi u pore i ne stvara dodatne bore oko očiju.  Prekriti će i najtamnije podočnjake iz jednog sloja nanošenja. Kad se šminkam za posebne prilike stavim malo veće poteze četkice okomito i prstom utapkavam, ne potežući kožu. 

S obzirom da se šminkam vrlo često i da osobno imam problema s prozirnom kožom ispod očiju i boja mi je dosta tamna. Kreće se od crvene prema ljubičastoj zbog nedostatka masnog tkiva ispod očiju, što je čest problem svjetloputih ljudi, ako si ta, dobrodošla u klub. Ovaj korektor kupijem  dva do tri puta godišnje, a kako se dosta šminkam mislim da se isplati investirati. Ako se ne šminkate svaki dan svakako se još više isplati. Ako ste spremni za odličan korektor izdvojiti preko 200 kn, ovo je definitivno jedan od najboljih koje sam ikada probala, a koji je efikasno prekrio problematično područje oko očiju. Nije mi stvarao težinu, osjećaj teške šminke i dodatne borice s vremenom. 


POSTOJANOST 

Stoji dugo  na mjestu i ne miče se, ne skida se i ne gubi postojanost. Ispod očiju ne isušuje područje i uvijek izgleda hidrirano, ne ostavlja zabetonirani suh osjećaj. Otporan je čak i na teške uvjete sunca i vrućine, ne skida se, ne oksidira i ne  gubi postojanost. Finish mu je baršunast i  nimalo suh. 
Aplikator mu je četkica slična kao tekući mat ruževi ili sjajila što omogućuje sasvim dobro nanošenje Proizvod možete utapkati prstima, kistom ili beauty blenderom. Osobno najpraktičnije mi je utapkati prstima.


OSOBNI DOJAM 

Vjerna sam mu otkad sam ga isprobala, imala sam razne pokušaje drugih korektora, nešto jeftinijih, te istog cjenovnog ranga, uvijek sam se  vraćala Yves Saint Laurent-u. Isprobala sam i njihov Touche Eclat koji je isto tako odličan za posvjetljivanje, ali ako bih morala birati  između ta dva proizvoda uvijek bih izabrala All Hours Concealer! Proizvod je prikladan za sve tipove kože uključujući osjetljivu.

Kad bih morala samo jednu najvažniju stvar u makeup rutini izabrati bio bi to ovaj korektor. 
Ako ikad nađem zamjenu za njega, javim vam!
No comments

Recent posts