Pages

67. SILK-EPIL 9 BRAUN EPILATOR RECENZIJA

30/06/2018

O UREĐAJU
Braun Silk-Epil 9 je pametni epilator sa Sensosmart tehnologijom koja korisnika navodi kako bi 
  epilacijom stvorio optimalan pritisak. Senzor na neki način upozorava ukoliko je pritisak prejak i pali crvenu lampicu kako ne bi dodatno iritirali kožuBraunova SensoSmart tehnologija vas nježno vodi kroz postupak epilacije pazeći da ne pritišćete presnažno i da ne oštetite kožu.100% je vodootporan i može se koristiti u tušu i  pod toplom vodom što smanjuje bol čupanja dlačica. Svjetlo na Braun Silk-Epil 9 Sensosmart epilatoru omogućuje korisniku da vidi apsolutno svaku dlačicu kako se ništa ne bi izostavilo.
Prilagođava se svim dijelovima tijela i čupa najsitnije dlačice,
 već od nekoliko milimetara.
Na epilatoru postoje dvije brzine.

Nastavci - silikonski nastavak koji pospješuje cirkulaciju, a svojim vibracijama 
omogućuje bolji izgled i tonus kože.Nastavak s četkicom odstranjuje mrtve stanice kože i sprječava urastanje dlačica. Nastavak se preporuča koristiti svakodnevno za sprečavanje potencijalnog urastanja dlačica. 

U kutiji postoji i mini epilator - Bikini Styler koji je specijaliziran za intimno područje.  MOJE ISKUSTVO 
Prvo epiliranje je bilo pomalo neugodno, no uz toplu vodu puno je manje boljelo. Budući da je Silk-Epil 9 sto posto vodootporan koristila sam ga uz istovremeno polijevanje vodom. Učinkovito skida dlačice tako da isto područje nisam morala prolaziti dva puta.  
Drugo i treće epiliranje je puno manje boljelo. Moja koža je vrlo osjetljiva, svijetla i dlačice su mi svijetle. Nakon epiliranja koža mi je bila trenutno vrlo malo crvena, a nakon nanošenja hidratantne kreme instantno se smirilo crvenilo. Nanošenje hidratantne kreme se preporuča nakon epiliranja. Epilirala sam se svaki puta navečer prije spavanja, do ujutro nije bilo nikakvih znakova crvenila niti ikakve iritacije. 
Nakon nekoliko epiliranja bol je postajala manja, a na nekim dijelovima sam primjetila da su mi se dlačice prorijedile što mi je bilo u cilju u cijelom ovom procesu. Uvjerena sam da će se još više prorjeđivati. 
Dlačice mi nisu narasle 3 puna tjedna! Obzirom da mi dlačice rastu brzinom svjetlosti i uvijek imam osjećaj da mi nakon klasičnog brijanja dlačice instantno narastu ovo je zaista ogroman pomak. Isplatilo se istrpjeti svako čupkanje. 

Moj najdraži dio - nastavak s četkicom za odstranjivanje mrtvih stanica kože i sprječavanje urastanja dlačica. Izuzetno ugodan osjećaj na koži. Ja sam ga koristila svaki dan do iduće epilacije. 
Osobno nisam imala niti jednu uraslu dlačicu, moguće zato što inače nemam s tim problema, a i izuzetno sam disciplinirano koristila četkicu svaki dan. Odlična stvar epilatora – sto posto vodootporan, a SensoSmart tehnologija vodi kroz epilaciju tako da s manje pritiska uklonim još i više dlačica! Na epilatoru postoji lampica koja osvjetljava cijelo područje. Više informacija i cijena / linkovi za kupnju --> LINK 1   LINK 2 
1 people left comments on: "67. SILK-EPIL 9 BRAUN EPILATOR RECENZIJA "

  1. Pokusala sam u osnovnoj njihov epilator i jako me je bolelo pa sam se okrenula brijacu.Jako mi je drago sto si napisala post o ovome,jer ovakve postove nisam pronalazila na blogeru,makar do sada...Drago mi je sto si nam prenela svoje utiske,a fotografijama sam odusevljena!Zapratila sam tvoj blog,ukoliko zelis uzvrati :)

    Novi post:

    http://sweet16blackpoetry.blogspot.com/2018/07/the-zulu-palette-by-juvias-place.html

    ReplyDelete