Pages

66. FOREO UFO MINI PAMETNA MASKA ZA LICE RECENZIJA

19/06/2018


FOREO UFO je prva pametna maska za lice koja u samo 90 sekundi koliko traje nanošenje maske kombiniranjem termoterapije, terapije LED svjetlima s krioterapijom, te T-sonic pulsacijama daje jednu sasvim novu dimenziju mom ritualu njege kože. KORIŠTENJE: 

3 sekunde se drži power button da se pokrene uređaj, zatim se pomoću aplikacije putem bluetootha spaja s pametnim telefonom i aplikacijom. 
Ukloni se s uređaja prozirni prsten i stavi se maskica koja je poput maramice natopljena maskom. Vrati se prsten. 
Skenira se bar kod maske i pokrene se aplikacija koja vodi kroz cijeli proces. 
Proces se može na isti način ponavljati vise puta. 

Nakon koristenja se uredjaj ispere pod vodom. 

MOJE ISKUSTVO 
Koristila sam FOREO UFO svaki dan otkad sam ga dobila. On je definitivno promijenio moju rutinu njege koze. Osobno ne volim onaj mokri osjecaj maske na licu, no ova maska se toliko brzo upije da nakon zavrsetka tretmana samo blago utapkam ostatak i za tren se upije. Maske su korejske i za sada postoje za dnevnu njegu (Make My Day) i za nocnu njegu (Call It A Night).Koza je njegovana i hidratizirana, zategnutija. Kako obozavam ovakve gadgete, a i maske ovo je bio idealan spoj za mene. Zbog tog sto sam priznajem malo lijena ponekad za maske ovo je bio spas. Imam osjecaj da radim nesto dobro za svoju kozu, a istovremeno mi nije naporno jer svatko u danu moze naci 90 sekundi za njegu koze. 
Najbolji dio cijele ove tehnologije je grijanje. Ispočetka sam mislila da prejako zagrijava kada sam ga isprobala bez maske, a onda sam shvatila da optimalno zagrijava. To je najugodniji dio cijelog procesa.
Link za više informacija i cijenu --> LINK 

Post a Comment