Pages

50. FOREO LUNA mini 2 četka za čišćenje lica - moja iskustva

24/11/2017

Nakon isprobavanja ovog beauty gadgeta moja svakodneva rutina je potpuno promijenjena. Bez ovog uređaja nikud ne idem. LUNA mini 2 mi je kućna verzija, a LUNA play plus mi je izbor za putovanje zbog praktičnog malog oblika. 


Play plus sam recenzirala ovdje .Došlo je vrijeme da isprobam i LUNA mini 2 - cijena i boje koje imaju možete pogledati na LINKU
Intenzitet pulsacija na LUNA mini 2 se može mijenjati i podesiti kako vama odgovara. 

OPĆENITO O UREĐAJU

LUNA mini 2 dubinski i nježno čisti kožu pomoću T-sonic tehnologije. Dolazi u pet boja i s malim USB kablom za punjenje. Na njemu su tri gumba, srednji je za paljenje, plus i minus za podešavanje pulsacije. Uređaj je namijenjen za sve tipove kože. Uz LUNA mini 2 četku za pranje lica dobivate i karticu sa serijskim brojem, koji registrirate na FOREO stranici. 2 godine garancije i 10 godina jamstva na kvalitetu. 
Aparat se jako brzo napuni preko USB kabla koji se spoji na punjač. Izrađen je od neporozog medicinskog silikona koji ne skuplja na sebe bakterije. Ima sitnije i krupnije dodirne točke. Prednja strana uređaja ima sitnije dodirne točke, a sam vrh uređaja ima krupnije dodirne točke. Stražnja strana ima samo krupne dodirne točke što omogućava temeljito čišćenje i masažu. 

ŠTO JE LUNA MINI  2 PROMJENILA U MOJOJ NJEZI KOŽE?
Nakon čišćenja lica od šminke blazinicama i sredstvom za odstranjivanje šminke, sa sredstvom za umivanje i četkicom očistim ostatke šminke do kraja. Osim čišćenja divan je i za masažu lica što će vam s vremenom donijeti licu dodatni sjaj.  Svoju rutinu ne mogu uopće zamisliti bez FOREO uređaja. Osjećam se bolje nakon korištenja jer sam učinila nešto dobro za svoju kožu. 
Kad me boljela glava masirala bih si područje sljepoočica prije spavanja što me dodatno umirivalo. Ovo svakako nije njegova glavna funkcija, međutim ja sam u čišćenju lica otkrila i tu funkciju koja je meni bila super. Osim toga, njegova masaža lica svakako je pospješila elastičnost kože, a i kroz dugoročno korištenje svakako mislim da ću barem malo usporiti starenje kože i očuvati mladoliki izgled. 


Post a Comment