Pages

41. RECENZIJA FOREO UREĐAJA

05/09/2017

Testirala sam za vas Foreo Luna Play Plus i Foreo ISSA play. Nedavno su mi došle ove dvije silikonske napravice na adresu i odmah sam krenula testiranje! 


FOREO ISSA PLAY 
Počet ću od ISSA play četkice za zube, budući da je potpuno novi proizvod. Prvenstveno četkanje zuba mi je postalo zabavnije. Imam gadget za oralnu higijenu! Ova silikonska četkica ima 9000 soničnih pulsacija visokog intenziteta u minuti. U sredini ima dlačice kao standardne četkice, a rubno je cijela silikonska. Vibrira poprilično što me začudilo, no nakon pranja ostavlja zube čistima. Moram priznati da je potpuno drugačiji osjećaj nego kad sam koristila klasične četkice. Bila sam skeptična u početku, no nakon prvog pranja sam imala osjećaj opranih zuba. Čak sam nakon prvog pranja uvidjela da su ispolirani. Osim toga izvrsno masira desni! Pali se na gumb na sredini i ima dvije opcije, konstantno vibriranje i dozirane vibracije na dodir gumba. 
Što se tiče samog dizajna, dolazi u šarenim bojama , moja je Summer Sky , a postoje još Pearl Pink, Wild Strawberry, Summer Sky, Cobalt Blue, Cool Black. Četkica je vodootporna i sigurna za korištenje čak i u tušu, a ima u sebi  zamjenjivu AAA bateriju. Izvrsno sjeda u ruku i budući da je cijela četkica silikonska brzo se suši. Napravljena je od posebnog materijala koji je otporan na bakterije. Cijenu četkice provjerite OVDJE, a tijekom ovog mjeseca (rujan) možete ostvariti popust 25% u DM prodavaonicama u zamjenu za 30 bodova.
Ovo je prva električna četkica koju posjedujem i mogu reći da sam pozitivno iznenađena! FOREO LUNA PLAY 

Subjektivni osjećaj o maloj napravici je otprilike: "Ovo malo rozo čudo nosim svuda sa sobom!" Zaista sam iznenađena koliko lijepo očisti kožu. Koristila sam ga svaku večer nakon skidanja šminke kako bih skinula sve ostatke šminke i dubinski očistila kožu. Nakon masaže sam se osjećala uvijek spremnom za spavanje. Osjećala sam kao da činim još jedan korak više za svoju kožu i radovala sam se koristiti svoj novi gadget. Prilično je dobar osjećaj. Također, kao i četkica napravljen je od silikona, hipoalergen je, a materijal nije pogodan za skupljanje bakterije što ovaj uređaj čini posebnim. Ovaj uređaj ima 8000 soničnih pulsacija unutar minute. Uređaj je mali, stane u svaku kozmetičku torbicu i može mu se mijenjati baterija (AAA baterija). Ono što je važno napomenuti je također da je pogodan za sve tipove kože. Osobno sam ga koristila sa svojim gelom za čišćenje lica koji inače koristim i napravila sam s Luna play plus odličnu pjenu pogodnu za čišćenje.
Postala sam pomalo ovisna o ovom uređaju i nosila sam ga svuda sa sobom, čak i na putovanje i ne mogu zamisliti više svoju večernju rutinu bez njega.

1 people left comments on: "41. RECENZIJA FOREO UREĐAJA"

  1. Uuuuuf bas me privlaci ovaj foreo luna play vec duze vreme, a narocito sad posle tvog utiska. Pojavila se i jeftinija verzija marke Titania oko 20 eura ali ne znam kakav je.    http://dontleavehousewithoutperfume.blogspot.rs

    ReplyDelete