Pages

16. Malalan draguljarnica

03/04/2017

U petak sam prisustvovala predstavljanju nove kolekcije u draguljarnici Malalan u Ban Centru, u srcu Zagreba, koja nudi pregršt luksuznog nakita. U Malalanu se mogu naći luksuzni satovi i prekrasan nakit optočen dragim kamenjem i dijamantima. Nakit nosi posebnu poruku i svaki privjesak ima svoje značenje. Osim što je dizajnom prekrasan, moderan, lagan i nosiv, odličan je poklon jer svaki privjesak ima jedinstvenu poruku koju nosi. Budući da je pakiranje svim ljubiteljima estetike izuzetno važno, nakit je upakovan u male kutijice u obliku pisma idealne za poklon. U vremenu u kojem je život ubrzan,ovakav nakit osim što podsjeća vlasnika na motivirajuće poruke ujedno svojom estetikom plijeni poglede.
Mi smo se u petak okupili i družili na predstavljanju najnovije Malalan kolekcije nakita s porukom u kojem je Dodo imao glavnu ulogu. Dodo je brend nakita koji se izdvaja po svom dosjetljivom i nekonvencionalnom duhu. Ovaj brend namijenjen je svim trendseterima i uniseks publici.
U svojim privjescima nosi simbolične poruke o prijateljstvu, ljubavi i sreći
Ove životne poruke prilagodljive su za sve situacije, a spajaju slobodu izražavanja u dragocjeni privjesak vrhunskog materijala. Osim toga, važno je znati da je Dodo dio grupacije Kering, lidera u svijetu luksuza, odjeće i modnih dodataka.

 Na ovom događanju su nam predstavili kolekciju i kroz interaktivnu radionicu smo izradili vlastite narukvice koje smo sami birali i nizali. Odabravši točno određene privjeske s porukom nizali smo narukvicu koja nas opisuje i svaka je bila unikatna. Najviše su me se dojmili rose gold privjesci. Ove narukvice su po mom mišljenju posebne po tome što se privjesci mogu kupovati za ključne životne trenutke. Tako je menadžer za odnose s javnošću na ruci imao narukvice koje su simbolizirale ključne trenutke u njegovom životu. Mene oduševio dizajn, genijalne poruke i sama sam izabrala privjesak "Brave" da me svakodnevno podsjeća da u svim životnim situacijama treba biti hrabar.
Ako vam ova priča nije dovoljna posjetite  Facebook fan page Malalan i njihov instagram.
Kako nam je bilo i što smo radili pogledajte na fotografijama:Kako najbolje izjaviti ljubav?  Reci to nakitom!
Post a Comment