Pages

Silve(r)strovo

31/12/2013

2013. je bila i više nego sretna i uspješna, sudeći po broju 13, očito mi je "lucky number".
Što sam sve dobila, gdje sam sve bila, koje sam sve uspjehe postigla neću pisati, uostalom hvalisanja nek trpe moji prijatelji...
Zagrebačko-osječko traženje sreće nije nađeno, ostalo je u pretincu lost and found. No, shvatila sam tko sreću traži neće ju naći u novim i skupocjenim stvarima, u dobrim jelima, u bezglavom trošenju i svemu što je kratkoročno... Zato sam se promijenila ja. Svako negativno razmišljanje zamijenila sam pozitivnim stavom: "Ja znam da će to biti dobro" i s dobrom starom :"Ja to mogu, ja to hoću, ja to želim, ja to znam". Promijenio se pesimizam na optimizam i kad sam se okrenula unazad i svi porazi su odjednom bili zasijani novim iskustvom, novom nadom... U tvrdnji da su svi optimisti samo loše informirani pesimisti shvatila sam da sam u slušanju toga zaboravila probati taj "optimizam začin" za život. Uopće nije laka zadaća promijeniti se od okorjelog pesimista do optimista. Popločila sam svoj život dobrim i iskrenim namjerama, u svemu što mi je bila prepreka na putu shvatila sam da je i hupser onaj dio koji uporni skijaši samo preskijaju.
Post je igranje instalacijom koju smo pronašli daleko od znatiželjnih pogleda. Marinov fotić (plus) nepoznata cvenokosa Bosanka (plus) travarica.
Što bi zadnji dan godine bio kada ga ne bih provela u novim čarapicama na mašne. Zima bi bila samo obična zima da ne uveseljavam sa svojim mašnicama po dobrom starom običaju i dosljednosti sebi. Volim likove iz bajke, meni su ove slike kao iz neke priče za djecu.Torba je naravno u centru pažnje...

Da zaključim priču, želim Vam svima sretnu i uspješnu novu godinu (normalno malim slovom, želim vam cijelu godinu sretnu i uspješnu, ne samo 1. siječnja). Začin za preživjeti nema nitko, zato samo optimizam u glavu. Znate onu dobru staru Jutromlatovu: "Preko crvenog ni za živu glavu".

P.s. Hvala svim curama koje su me u Osijeku prepoznale i dale mi dodatni motiv da ostanem dosljedna sebi :*
(Nosila sam: čižme, suknja i kaput-zara, torba-kling, čarape-calzedonia, majica-forever21)

Fotografije : Marin Franov 

Ormar i ja na facebooku

6 people left comments on: "Silve(r)strovo"

 1. prekrasna torba <3, preslatka kao uvijek. :)

  ReplyDelete
 2. genijalne slike! nadam se da ce ova godina bit jos sa vise tvojih outfita!

  ReplyDelete
 3. Slike su savršene!

  ReplyDelete
 4. Preslatka si! Ti imas toliko unikatnih komada odece, ja sam odusevljena! Zelim ti sve najlepse u Novoj godini! :**

  ReplyDelete
 5. Hvala sto si se javilaaa! Bas citam clanak na Budi.In i kazem Darku kako si divno stvorenje!
  Citamo se, saljem ti poljupce!
  xx
  B.

  ReplyDelete